Δωρεάν Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας από τον Δήμο Περιστερίου

3.0/5 rating (1 votes)

Περιγραφή

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (Ο.Π.Α.Α.Π) στο πλαίσιο των δράσεων ψυχοκοινωνικής μέριμνας, παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε όλους όσους είναι δημότες ή κατοικούν μόνιμα εντός των ορίων του Δήμου.
Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια του Δήμου για την κάλυψη και αντιμετώπιση των αναγκών του πληθυσμού τόσο σε ατομικό όσο και σε οικογενειακό και κοινοτικό επίπεδο.

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π., Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου Ξένη Κορόγιαννη επισημαίνει ότι βασικός στόχος της ψυχολογικής υπηρεσίας είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα και η παρέμβαση σε κοινοτικό επίπεδο, επιδιώκοντας την κατανόηση των προβλημάτων του/της δημότη/σας που αναζητά βοήθεια για την ανακούφιση της ψυχικής δυσφορίας που βιώνει στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική του/της ζωή.

Ειδικότερα οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι:

· Ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα που αναζητούν βοήθεια για θέματα προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά.

· Συμβουλευτική σε άτομα που αντιμετωπίζουν κρίσιμες φάσεις ή αλλαγές στη ζωή τους.

· Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική εφήβων και ανέργων ενηλίκων.

· Παραπομπή σε εξειδικευμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας και κοινωνικής πρόνοιας ,όπου κρίνεται απαραίτητο.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους κατοίκους ή δημότες του Δήμου Περιστερίου στα γραφεία της Πρόνοιας του Δήμου (Δημοτικά Καταστήματα, όπισθεν Ευαγγελίστριας), κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα: 210 5743971 και 2105743376 κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Επικοινωνία

facebook i like

Σχόλια (0)

Leave a comment

You are commenting as guest.

Ακύρωση Submitting comment...

Εκδηλώσεις

15-09-2011 - 13-11-2011

'Μαρία Κάλλας για πάντα' στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Έκθεση προσωπικών αντικειμένων και ενδυμάτων της κορυφαίας Ελληνίδας σοπράνο, Μαρίας Κάλλας. Τα αυθεντικά, προσωπικά ενθυμήματα και αντικ...

Location: Θεσσαλονίκη

15-09-2011 - 27-11-2011

Τα κτήρια της Τράπεζας της Ελλάδος

Η Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύθηκε το 1928 σύμφωνα με το πρωτόκολλο της 15ης Σεπτεμβρίου της Γενεύης του 1927 και αποτελεί τη μοναδική Εκδοτική Τράπ...

Location: Αθήνα

Δωρεάν wifi

Untitled-2

Αντάλλαξε τον χρὀνο σου και πάταξε τον πόνο σου

Untitled-51

gnomi