Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, κερδίζεται.

write email Εκτύπωση

Εκδηλώσεις - Φεστιβάλ

Event 

Vamiali’s @ ReΜap 3,  “Reach the sky”, a street art project
Title:
Vamiali’s @ ReΜap 3, “Reach the sky”, a street art project
When:
12.09.2011 - 30.10.2011 
Where:
Αθήνα -
Κατηγορία:
Εκθέσεις - Εικαστικά

Description

Στα πλαίσια του Remap 3, η γκαλερί Vamiali’s με μεγάλη χαρά παρουσιάζει το πρότζεκτ με τίτλο “Reach the sky” σε συνεργασία με την Αννέτα Παπαδάτου. 

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: 
APSET, BOOHAHA, RTMone, SIVE 

Η έκθεση “Reach the sky” είναι ένα site specific street art project ειδικά διαμορφωμένο για το ανοιχτό οικόπεδο της οδού Λεωνίδου 36. Οι γνωστοί καλλιτέχνες graffiti που συμμετέχουν, όλοι ιδιαίτερα νέοι και με φρέσκια ματιά θα παρουσιάσουν μια ad hoc κατασκευή με πηγή έμπνευσης τον αστικό ουρανό και σημείο εκκίνησης την ιδέα του περιφραγμένου ανοιχτού χώρου όπου το τελικό αποτέλεσμα θ’ αποτελεί έκπληξη μέχρι την τελευταία στιγμή της δημιουργίας του και θ’ ολοκληρωθεί λίγο πριν την έναρξη της έκθεσης. Οι APSET, BOOHAHA, RTMone και SIVE δουλεύοντας ομαδικά, διερευνούν τις δυνατότητες του προσωπικού τους στυλ με χιούμορ και δημιουργικότητα σε μια διαδραστική προσέγγιση με το ίδιο το περιβάλλον, ένα project ευέλικτο και σε εξέλιξη. Η έκθεση στον υπαίθριο χώρο της οδού Λεωνίδου 36 επιτρέπει την θέαση όλο το 24ωρο. 
 

 

Από 12/9 μέχρι 30/10. Εγκαίνια: 12/09, 5 μ.μ.

Ώρες λειτουργίας: Τρ. - Παρ. 12 - 6 μ.μ., Σάβ. 12 - 4 μ.μ.

Tοποθεσία/Επικοινωνία: Vamiali's Gallery, Λεωνίδου 36, Mεταξουργείο,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Venue

Περιοχή:
Αθήνα

Επερχόμενες εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

11-09-2011 - 29-10-2011

Daniel Silver, "Letting Go"

Η AMP έχει τη τιμή να παρουσιάσει την πρώτη ατομική έκθεση στην Αθήνα του Λονδρέζου καλλιτέχνη Daniel Silver. Η ανθρώπινη μορφή σε όλες τις ψυχολογ...

Location: Αθήνα

12-09-2011 - 30-10-2011

Vamiali’s @ ReΜap 3, “Reach the sky”, a street art project

Στα πλαίσια του Remap 3, η γκαλερί Vamiali’s με μεγάλη χαρά παρουσιάζει το πρότζεκτ με τίτλο “Reach the sky” σε συνεργασία με την Αννέτα Παπαδάτου.  Σ...

Location: Αθήνα

Δωρεάν

100

Δειξε τη δυναμή σου

power

Επιλογές

best

Το τάβλι της Αλεξανδρας
1821 "Αγώνας για την Ελευθερία" Δωρεάν Ελληνικό Παιχνίδι
Herakles: Δωρεάν Ελληνικό παιχνίδι Othello
Monopoly: Κατεβάστε τη δωρεάν