write email Εκτύπωση

Κινηματογράφος

Event 

Title:
Προβολές στην Exile Films
When:
13.10.2011 - 22.12.2011 
Where:
Αθήνα -
Κατηγορία:
Κινηματογράφος

Description

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Πέμπτη 13/10 στις 21:00
BEAUTIFUL LOSERS (90’) των Aaron Rose, Joshua Leonard

Πώς μια χούφτα άφραγκων DIY καλλιτεχνών με ολίγον σπρέι και πολλή φαντασία άλλαξαν κατά λάθος τον κόσμο ή αλλιώς τι έκανε ο Mike Mills πριν τα CD sleeves των Air, ο Shepard Fairey πριν τη διάσημη αφίσα του Obama και ο Harmony Korine πριν το Kids. Έκτος από skateboard φυσικά!

Πέμπτη 27/10 στις 21:00
MARWENCOL (83’) του Jeff Malmberg

Καλωσήλθατε στο Marwencol, τη φανταστική πόλη του Mark, η οποία μπορεί να είναι 1:6 σε κλίμακα, αλλά γι’ αυτόν είναι ο μοναδικός τρόπος για να ανακτήσει επαφή με την πραγματικότητα. Διότι μετά από μια ζωή βυθισμένη στο αλκοόλ και έναν άγριο ξυλοδαρμό σε τοπική παμπ, οποιαδήποτε μνήμη του παρελθόντος σβήστηκε για πάντα από το μυαλό του, μαζί με τη γεύση της βότκας!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Τετάρτη 9/11 στις 21:00
A FILM UNFINISHED (88’) του Yael Hersonski

Στις 9 Νοεμβρίου, την επέτειο της τραγικής Νύχτας τον Κρυστάλλων - αφετηρία του Ολοκαυτώματος στη Ναζιστική Γερμανία - θα μοιραστούμε μαζί σας μια ταινία για μια ταινία: αυτή που οι Ναζί τράβηξαν στο γκέτο της Βαρσοβίας αλλά δεν ολοκλήρωσαν ποτέ, καθώς τους πρόλαβε η ιστορία. Πόσο διαφέρει η προπαγάνδα του τότε από την προπαγάνδα του σήμερα;

Πέμπτη 24/11 στις 21:00
THE MOST DANGEROUS MAN IN AMERICA (92’) των Judith Ehrlich, Rick Goldsmith

Το 1971, Daniel Ellsberg έγινε ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στην Αμερική όταν διέρρευσε όλη την αλήθεια για τον πόλεμο του Vietnam στις εφημερίδες. Τι έκανε ο Nixon προς απάντησή του; Έβαλε να διαρρήξουν το γραφείο του ψυχιάτρου του και πρόσφερε στο δικαστή τη γενική διεύθυνση του FBI. Απλά πράγματα!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Πεμπτη 8/12 στις 21:00
DIVINE PIG (60’) του Hans Dortmans

Άλλοι τον αγαπάνε, άλλοι τον μισούνε, άλλοι θέλουν να τον φάνε! Ο Dorus είναι ο τρίτος εκ των τριών χοίρων που ανύποπτος χασάπης προόριζε για χοιρινό, αλλά τελευταία στιγμή δύο απ’ αυτούς σώθηκαν από ζωόφιλους. Άραγε θα έχει κι αυτός την ίδια τύχη; Αν νομίζατε ότι το «Μπέιμπ, το Ζωηρό Γουρουνάκι» ήταν η απόλυτη γουρουνοταινία, κάνατε λάθος!

Πέμπτη 22/12 στις 21:00
THE NATURAL HISTORY OF THE CHICKEN (60’) του Mark Lewis

Η σχέση του ανθρώπου με το κοτόπουλο πάει πολύ πιο μακριά από ένα ταψί πατάτες. Μια βόλτα στην καρδιά της Αμερικής τοποθετεί το συμπαθέστατο πουλερικό στο κέντρο λαϊκών θρύλων, στην καρδιά γειτονικών καβγάδων, στην αγκαλιά εκκεντρικών γιαγιάδων αλλά κυρίως στο επίκεντρο της πιο απολαυστικής ταινίας με πούπουλα απ’ την εποχή του Hitchcock!
 Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2011

Exile Films, Αθηνάς 12, Μοναστηράκι (3ος όροφος), 2103223395.

Venue

Περιοχή:
Αθήνα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

<<  Νοέμβριος 2011  >>
 Κυ  Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα 
  
   

Παζάρια

10-12-2011 - 10-12-2011

Παζάρι ανταλλαγής γυναικείων ρούχων

Φέρνετε μια σακούλα με καθαρά και σε καλή κατάσταση ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Γυναικεία MONO. Είναι βασικό να είναι ΟΛΑ κατάλληλα για αντ...

Location: Αθήνα

Δωρεάν wifi

Untitled-2

Αντάλλαξε τον χρὀνο σου και πάταξε τον πόνο σου

Untitled-51

Ποδηλατοβόλτες

podilato