Δωρεάν Wifi
Filter:


Photos
Videos
Wikipedia
Webcams
Hide all

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη

(Μακεδονία)

Town/Suburb/City : Πανόραμα Θεσσαλονίκης
      0
Description : 

Ο Δ. Πυλαίας-Χορτιάτη υλοποιεί πιλοτικά μία σύγχρονη δομή ασύρματου δικτύου (WiFi Hot Spots) για την παροχή δωρεάν ασύρματου Internet σε διάφορα επιλεγμένα σημεία της Δημοτικής Κοινότητας Πανοράματος. Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου και την αξιολόγησή του θα ακολουθήσουν αντίστοιχες δομές ασύρματων δικτύων και στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες. 

Έχουν ήδη τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία το κτιριακό συγκρότημα του Δημαρχείου με πλήρη κάλυψη στο κτίριο του Δημαρχείου, στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος και στον διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο, το Κλειστό Κολυμβητήριο Πανοράματος και το Κλειστό Γυμναστήριο Πανοράματος. Ακολουθούν σε πολύ σύντομο διάστημα το Εμπορικό Κέντρο “PANORAMA CENTER”, το ΚΕΠ Πανοράματος και ο διαμορφωμένος εξωτερικός του χώρος. 

Η νέα ασύρματη δικτυακή υποδομή θα συμβάλλει στη βελτίωση των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών πληροφόρησης και εξυπηρέτησης του πολίτη.
Πάρος wifi

(Νησιά Αιγαίου)

Town/Suburb/City : Πάρος Νάουσα
Phone : 2284021200
Web Site :  http://www.paros.gr
         0
Description : 

Ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο Διαδίκτυο παρέχει δωρεάν ο Δήμος Πάρου σε όλους τους πολίτες και επισκέπτες του Νησιού σε Παροικία και Νάουσα από την έναρξη λειτουργίας του Paros Wifi το 2006 .
Ο Δήμος Παρου στο πλαίσιο προώθησης τής ευρυζωνικότητας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Ασύρματου Δικτύου (paros wifi ) και στο Δ/Δ Λευκών δίνοντας την δυνατότητα, στον χρήστη να μπορεί να συνδεθεί στο Διαδίκτυο σε υψηλές ταχύτητες και να εξοικειωθεί με την ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση, μέσω του φορητού υπολογιστή (laptop), του PDA ή του κινητού τηλεφώνου του. 
Το δημόσιο ασύρματο ευρυζωνικό δίκτυο (paros WiFi ) του Δήμου Πάρου λειτουργεί καθημερινά εξυπηρετώντας εκατοντάδες χρήστες ημερησίως παρέχοντας υψηλές ταχύτητες όλη την ημέρα και καλύπτει μεγάλο μέρος από την πόλη τής Παροικίας και τής Νάουσας έχοντας εγκατεστημένους συνολικά 11 σταθμούς αναμετάδοσης του σήματος , και 2 νέους σταθμούς στο Δ/Δ Λευκών. 
Το δίκτυο λειτουργεί στο πλαίσιο τής καλύτερης εξυπηρέτησης του πολίτη και επισκέπτη του Νησιού την προώθηση της ζήτησης και χρήσης ευρυζωνικών υπηρεσιών και υποδομών. 
Το Ασύρματο δίκτυο θα επεκταθεί μελλοντικά και στα υπόλοιπα Δ/Δ παρέχοντας υπηρεσίες και γρήγορες ταχύτητες διασύνδεσης με το Διαδίκτυο . 
Παράλληλα θα συνδεθεί και με το δίκτυο δεδομένων του Δήμου Παρου για την εύκολη και άμεση επικοινωνία του πολίτη και επισκέπτη με τις υπηρεσίες του Δήμου για άμεση έκδοση πιστοποιητικών από το κάθε δημοτικό διαμέρισμα .
Ο κάθε πολίτης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας να συνδεθεί δωρεάν με το Internet και να εξοικειωθεί με την ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση μέσω του φορητού υπολογιστή του, ενώ κάθεται σε ένα παγκάκι ή σε ένα καφέ της περιοχής. Η πρόσβαση είναι πολύ απλή, αρκεί κανείς να επιλέξει το ασύρματο δίκτυο (SSID) PAROS WIFI στις επιλογές των ασυρμάτων δικτύων του υπολογιστή του. Η ταχύτητα ασύρματης διασύνδεσης είναι ιδιαίτερα γρήγορη, ενώ η χωρητικότητα της γραμμής με το Internet είναι 24Mbps (OTEnet) και με μελλοντική προσθήκη και δεύτερης γραμμής (load balance) .
Δήμος Θηβαίων wifi

(Κεντρική Ελλάδα)

Town/Suburb/City : Θήβα
Web Site :  http://www.thiva.gr
      0
Description : 

Ο Δήμος Θηβαίων στα πλαίσια του έργου «Προώθηση των ευρυζωνικών υπηρεσιών και εφαρμογών στον Δήμο Θηβαίων μέσω της υλοποίησης του έργου επίδειξης των Ευρυζωνικών Δικτύων και Εφαρμογών» δημιούργησε στην πόλη της Θήβας και συγκεκριμένα σε πολυσύχναστα σημεία Δημοσίου ενδιαφέροντος της πόλης, 11 WiFi hotspots σημεία.

Αυτά τα σημεία δωρεάν ασύρματης πρόσβασης είναι πέριξ των κτιρίων:

• Δημαρχείο

• Δικαστικό Μέγαρο

• 4ο Δημοτικό Σχολείο

• ΔΟΥ Θηβών

• Παλαιό Δημαρχείο

• ΙΚΑ • 2ο Λύκειο

• Ειδικό Σχολείο

• Δημοτικό Ωδείο

• Παλαιό Νοσοκομείο

• 3ο Δημοτικό Σχολείο

Τα παραπάνω σημεία δωρεάν ασύρματης πρόσβασης έχουν σκοπό να εξυπηρετήσουν τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης μας, που θα βρίσκονται ή θα κινούνται στους παραπάνω χώρους. Στα προαναφερόμενα ασύρματα δίκτυα οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς.<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 88
GMapFP - gmapfp.org

Εκδηλώσεις

01-10-2011 - 18-12-2011

Δωρεάν ξεναγήσεις στη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε μνημεία της Θεσσαλονίκης από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο οι δημότες της πόλης με στόχο ν�...

Location: Θεσσαλονίκη

01-10-2011 - 29-01-2012

Sol LeWitt, "Χρώμα και Γραμμή"

Το Μουσείο Ηρακλειδών θα φιλοξενήσει, από 1 Οκτωβρίου 2011 έως 29 Ιανουαρίου 2012, έκθεση έργων του Αμερικανού καλλιτέχνη Sol LeWitt. Όλα τα έργα, δωρε�...

Location: Αθήνα

Δωρεάν wifi

Untitled-2

Αντάλλαξε τον χρὀνο σου και πάταξε τον πόνο σου

Untitled-51

gnomi