Συμβουλές

Εκτύπωση
PDF

Αν έχετε εξαπατηθεί ελάτε σε επικοινωνία με εμάς στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για αποτελεσματικότερη αντιμετώπηση.

advise-icon

1) Διαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες. Σε κάθε αγγελία στο κάτω μέρος της αγγελίας, μπορείτε να κάνετε παρατήρηση ή κάποιο σχόλιο (αν π.χ. κάποια αγγελία είναι ψεύτικη η παραπλανητική η λάθος κλπ). Ετσι βοηθάτε όλοι σας να υπάρχουν "σωστές" αγγελίες.

2) Μην έρχεστε σε επαφή μόνο με email. Χρησιμοποιούνται(από άτομα που θέλουν να σας εξαπατήσουν)μεν ελληνικά τηλέφωνα, που όμως είναι π.χ. FAX κάποιας τυχαίας εταιρείας, λάθος νούμερα, τηλέφωνα στα οποία δεν απαντά κανείς κλπ., για να σας κάνουν να πιστέψετε ότι το τηλέφωνο είναι ελληνικό και αληθινο και ότι δήθεν βρίσκονται προς το παρόν στο εξωτερικό. Να μην εμπιστεύεστε πωλητές που βάζουν ψεύτικα τηλέφωνα και δουλεύουν μόνο με e-mail.

3) Προσοχή στα τηλέφωνα που είναι πληρωτέα π.χ. ότι νούμερο αρχίζει από 9... ή 0900...και σε αντίστοιχα εξωτερικού. Χρησιμοποιείται πολλές φορές από ψεύτικους χρήστες και χρεώνεστε με μεγάλα ποσά, ανά λεπτό χρόνου ομιλίας.

4) Προσοχή στα e-mail που λαμβάνετε. Δυστυχώς είναι τεχνικά δυνατόν να γίνετε παραποίηση των e-mail με αποτέλεσμα να φένεται σαν αποστολέας κάποιος που δεν έχει σχέση με αυτό το e-mail. Μη στέλνετε προσωπικά δεδομένα μέσω e-mail και προπάντων δεδομένα που συσχετίζονται με πιστωτικές κάρτες. Πρέπει εξάλλου να γνωρίζετε ότι τα e-mail είναι αποδεικτικά στοιχεία σε δικαστήρια και τόσο δεσμευτικά όσο και τα φάξ (π.χ.σαν συμβόλαιο αγοράς)

5) Το antallaktiki.gr δεν έχει καμία σχέση με την πράξη ανταλλαγής ειδών, υπηρεσιών ή δωρεών, δεν γνωρίζει ούτε τον χρήστη που έβαλε την αγγελία, ούτε τον ενδιαφερόμενο, ούτε μπορεί να εγγυηθεί για την αξιοπιστία τους και ούτε γνωρίζει ποιός απο ποιόν αγόρασε - αντάλλαξε κάποιο αντικείμενο - υπηρεσία. Η διαδικασία ανταλλαγής - δωρεάς γίνετε αποκλειστικά και μόνο μεταξύ των χρηστών.

 

Εκδηλώσεις

2011-11-26 - 2011-11-27

“ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ”(Μεταγλωτισμένο)

Σάββατο 26/11 (ώρα: 3.30 μ.μ.) Κυριακή 27/11 (ώρες: 11.30 π.μ., 3.30 & 5.30 μ.μ.) ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ“ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ”(Μεταγλωτισμένο) Σκηνοθεσία: Ράτ�...

Location: Αθήνα

2011-11-24 - 2011-11-25

Η Nalyssa Green στο Floral

Η Nalyssa Green βρίσκεται πίσω από τα decks και γεμίζει τον χώρο με τις συχνότητες που εμπεριέχονται στα αγαπημένα της τραγούδια. Το ύφος αυτών των τ...

Location: Αθήνα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

<<  Νοέμβριος 2011  >>
 Κυ  Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα 
  
   

Δωρεάν wifi

Untitled-2

Αντάλλαξε τον χρὀνο σου και πάταξε τον πόνο σου

Untitled-51

Ποδηλατοβόλτες

podilato